• Huren: eenvoudig en goedkoop


  Betrouwbare machines
  Voor het oppotten van stekgoed en plantmateriaal heeft Martin Stolze b.v. meerdere oppotmachines voor verhuur beschikbaar. De snelheid kan worden ingesteld tot 7.000 potten per uur. Bij potmaten groter dan pot 14 cm is de maximale snelheid 3.500 potten per uur. De grootste potmaat die verwerkt kan worden is 30 cm.


  Huren van een oppotmachine: eenvoudig en goedkoop
  Het huren van een oppotmachine is makkelijker dan u wellicht denkt: Eén telefoontje en de oppotmachine wordt op de afgesproken datum afgeleverd, geplaatst en werkend opgeleverd. De Easy Max™ transportbanden van Martin Stolze b.v. sluiten naadloos aan op de oppotmachines en deze kunnen in combinatie gehuurd worden. Eén transportband is minimaal benodigd om de producten van de machine af te geleiden.
  Huren is mogelijk voor elk gewenste termijn, al vanaf 1 dag!


  Complete uitrusting
  De uitvoering van de oppotmachine wordt op uw wensen afgestemd. Zo zijn pothouders voor vrijwel alle potmaten voorradig en ook boren, bijbehorende boorplaten en uitzetvorken worden meegeleverd. Mocht u afwijkende wensen hebben, dan kunnen die onderdelen in eigen beheer voor u worden geproduceerd. Ook de benodigde compressor en elektriciteitssnoeren worden meegeleverd.
   

 • Meer informatie?


  Wilt u meer informatie over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Martin Stolze b.v.
  Leemidden 6 telefoon 0174 518113 2678 ME De Lier telefax 0174 517546
 • Thuis in de tuinbouw


  Of het nu gaat om perkgoed oppotten, rozenpotten uitdraaien of het uitzetten van cupressus: door de jarenlange ervaring in de tuinbouwsector is Martin Stolze b.v. bekend met alles wat bij het oppotten van gewas en het intern transporteren van tuinbouwproducten komt kijken. Martin Stolze b.v. levert standaard- en maatwerktransportbanden voor zowel verkoop als voor de verhuur. Ook worden meer dan 10 professionele oppotmachines verhuurd, compleet geïnstalleerd en voorzien van benodigde pothaken, afzetvorken, transportbanden, bochten, enzovoorts. Met deze ruime productlijn, eigen productiefaciliteit en ervaring is Martin Stolze b.v. de juiste gesprekspartner, producent en leverancier in de totale automatisering van uw interne transport.

Martin Stolze
 • Martin Stolze bv Martin Stolze bv Martin Stolze bv Martin Stolze bv Martin Stolze bv
Martin Stolze